U bevindt zich hier: uitbesteden?

Contact

Telefoon:
0800-2225555

E-mail:
info@salarisservicenoord.nl

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

De ontwikkelingen in het vakgebied gaan razendsnel

Salarisadministratie is een complex vakgebied, de ontwikkelingen gaan razendsnel en u kunt het zich niet permitteren om achter te lopen in uw kennis over wet- en regelgeving. Denk maar eens aan alle veranderingen in de sociale zekerheid en fiscale wetgeving. Salaris Service Noord volgt de ontwikkelingen op de voet en past veranderingen meteen toe. Hierdoor voldoet de salarisadministratie altijd aan de actuele vereisten.

Verzeker uzelf van continuïteit

Salaris Service Noord werkt met een team van salarisadministrateurs. Bij ziekte of afwezigheid kunnen de werkzaamheden gemakkelijk door het team worden overgenomen. De continuïteit van de salarisadministratie is hiermee gewaarborgd. Ook voor tijdelijke vervanging van uw salarisadministrateur bent u bij Salaris Service Noord aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en zijn bekend met diverse salarispaketten en branches.

Betrouwbare dienstverlening tegen een goede prijs

Onze medewerkers hebben veel ervaring en beschikken over de benodigde kennis om uw salaris- en personeelsadministratie snel en vakkundig te verzorgen. En onze persoonlijke, praktische instelling draagt bij aan een goede samenwerking.

Kortom: wij bieden u betrouwbare dienstverlening tegen een goede prijs, want dat is ook belangrijk.

Realisatie: Marganza